Doe mee!

Stappen die u kunt ondernemen om mee te doen:

1. U kunt (gratis) lid worden van Huurdersvereniging Reeuwijk. We zullen 2 keer per jaar een ledenvergadering houden, waarvoor u zult uitgenodigd worden. Op deze ledenvergadering heeft u de mogelijkheid om uw zorgen, maar ook uw ideeën uit te spreken. U kunt zich hier aanmelden.
  2. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit nog niet genoeg vindt en dat u graag vaker van gedachten wilt wisselen over het reilen en zeilen bij Woningbouwvereniging Reeuwijk. Wij organiseren verschillende activiteiten (onder andere met de werkgroepen), waar u van harte bent uitgenodigd! Meer informatie over de actuele activiteiten kunt u hier vinden.  U bent van harte welkom om eens mee te praten!
  3. Bent u zo enthousiast over de vereniging, dan kunt u natuurlijk ook een grotere bijdrage leveren binnen een werkgroep, de kopgroep of het bestuur. U krijgt op deze manier de mogelijkheid om u te verdiepen in het huurbeleid, wet- en regelgeving, met elkaar een beargumenteerde mening te vormen en deze uit te spreken naar Woningbouwvereniging Reeuwijk.

Wilt u graag lid worden van Huurdersvereniging Reeuwijk, klik dan hier.

Een actieve bijdrage leveren binnen de werkgroepen of het bestuur? Klik dan hier voor meer informatie.

Ook bent u welkom bij de activiteiten die wij organiseren, zodat u zelf mee kunt praten. Klik voor de actuele data hier.